YUMURTALIK İLÇESİ YAZ SEZONUNA HAZIR

Yayın: 28 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 28.05.2020 01:09:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1586 okunma
Google News

Akdeniz’in şirin ilçesi olan ve Mavi Bayrak ödülüne layık görülen  Yumurtalık ilçesinde  yaz mevsimi sezon hazırlığı son hızıyla devam ediyor.  Çalışkan ve  başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren  Belediye Başkanı Türkeş Filik’in talimatlarıyla  başlatılan çalışmalar ise aralıksız sürüyor.  

İLÇE GENELİ UÇ BUCAK İLAÇLANIYOR

Adana şehir merkezine 60 km uzaklıkta bulunan Yumurtalık İlçesinde yaz sezonun  başlayacak olması ; Yumurtalık  ilçesi başta olmak üzere bölge halkını çok mutlu ediyor. Çukurova’da turizmde en çok  tercih edilen turistik kent  Yumurtalık’ta ise  turizm sezonu öncesinde halkın sağlığı konusunda korona virüs tedbirleri ise aralıksız sürüyor. Yumurtalık Belediyesi ilçe genelini uç  bucak ilaçlayıp plajların bakımını yaparak  önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor.

HER YERDE BAKIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kış koşullarının etkisiyle yıpranan Parklar, yollar ve bankların bakımları yapılmaya başlanırken ; çevre düzenlemeleri de  giderek arttı. Turizm potansiyelinin yüksek olduğu Yumurtalık ilçesi   ise kumu plajı doğası, tarihi ve kültürel miraslarıyla son derece önemli bir konuma sahip olduğunu  her alanda htiriyor. Yapılan çalışmalar ise  vatandaşların takdirini kazanıyor. Vatandaşların daha hijyenik ve daha sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla denize girebilmeleri  ve güneşlenebilmeleri için  ise Yumurtalık Belediyesi  çalışmalarına aralıksız gece gündüz devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.