TÜRK SAĞLIK SEN ADANA 1 NOLU ŞUBESİ 7. OLAĞAN KURULUNU YAPTI

MEVCUT BAŞKAN SERKAN OLUK;TEKRAR BAŞKANLIĞA GETİRİLDİ

Sağlık Yayın: 23 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 23.11.2021 12:22:19
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
324 okunma
Google News

Türkiye Kamu’sen’e bağlı Türk Sağlık Sen  Adana 1 Nolu Şubesinin 7. Oğan Kongresinin şölen havasında yaptı.Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli Konferans salonunda yapılan ve Tek Liste halinde gidilen Türk Sağlık Sen Adana 1 Nolu Şubesinin 7. Olağan Kongresinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kongreye, MHP Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varlı,Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer,Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun,Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Yardımcısı ı Ayhan Arabacı,Türk İmar Sen Denetleme Kurulu Başkanı Zakir Akbilmez,Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç,Türk İmar Sen Adana Şube Başkanı Mustafa Kert,Türk Eğitim Sen Adana 2 nolu Şube Başkanı Ferhat Utlu,Türk Büro Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Hacı Keçe,Türk İmar Sen Çukurova Bölgesi Adana Şube Başkanı Mehmet Yeyen, Türk Sağlık Sen Adana 2 Nolu Şube Başkanı Ali Atik Uçar,MHP Adana İl Başkanlarının yanı sıra MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel,MHP Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Şehmus Uçar,MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ,ve delegeler katıldı.

 

OLUK;MÜCADELEMİZİ ASLA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEKTİR.

 

Kongrede açılış konuşmasında 30 yıla yaklaşan mücadele ile Türkiye Sevdamız Ekmek için Kavgamız diye yola çıktıklarını kaydeden Mevcut Başkan Serkan Oluk, “ilk andan itibaren başımız dik,yüreğimiz cesur ve duruşumuz nettir.”diye konuştu.Türkiye’nin yaşadığı her zorlu süreçte,Milli Sivil Toplum Kuruluşu olarak Türkiye Kamu Sen Türk Sağlık Sen Büyük Türk Milletinin ve Devletinin her daim yanında olmuş ve olmaya da devam edeceğini ifade eden başkan Oluk, “Türk Sağlık Sen olarak Sağlık ve Sosyal Hizmet çalışanlarının hakkı ve hukuku için mücadelemizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Çalışanın gür sesi olarak her zaman ve her şartta gerekeni yapmaya,mağduriyetleri sonlandırmaya devam edeceğiz .” dedi.

Türkiye Kamu Sen’e Türk Sağlık Sen’e omuz vermek,Türk Milletinin   vermektir’’açıklamasında bulunan Oluk,”çağrımızı her zaman dile getireceğiz.”ifadelerini kullandı. Başkan Oluk Sözlerini şöyle sürdürdü; “Dik baş,Tok karın,Mutlu yarın,düsturu ile bakışını ortaya koyduğumuz,şanlı mücadelemizde bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu inaç ve azim güçlü teşkilatımızın her bir ferdinde mevcuttur. “diye konuştu.

 

DOLGUN : SİZİN HAKKINIZ ÖDENMEZ

 

Türk Eğitim Sen Genel Başkan yardımcısı Selahattin Dolgun ise yaptığı konuşmasında yaklaşık 2 yıldır süren Covid 19 virüsünden dolayı gecesinin gündüzüne katan Tüm Sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Dolgun, “Siz Sağlık Çalışanlarının insanlar üzerinde emekleriniz çok,Sizlerin sayesinde tedbiri bırakmadan bu pandemiyi atlatacağız,İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde  tek yumruk olarak,Türkiye Kamu Sen’i her geçen gün büyüteceğiz. Biz insan kazanacağız. Türkiye Kamu Sen’in sloganı olan Türkiye Sevdamız ekmek için kavgamız demişiz. Türk Sağlık Sen Adana 1 Nolu şubesinde görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev alacak olan yeni yönetime de başarılar diliyorum.”  dedi.

“TÜRKİYE KAMU SEN’İN BİR SEVDANIN ADIDIR.” 

Türk Enerji Sen Genel Başkanı Mustafa Tümer ise yaptığı konuşmasında  Türk İmar Sen Adana şubesiyle başlayan Şube Kongrelerinin artık sonuna geldiklerini kaydederek, “Allah birilik ve beraberliğimizi bozmasın lütfünde bulunarak Türkiye Kamu Sen’in bir Sevdanın adıdır.”  Dedi. “Güçlü Sendika düsturuyla yola çıkan Türkiye Kamu sen’in İstanbul’da bir semt adı değil bir sevdanın adıdır.” diyen Başkan Tümer, Ağustos ayında yapılan Toplu Sözleşmeler hakkında da bilgi verdi.

“BU KURUM RAHMETLİ BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ, TARAFINDAN KURULDU”

Adana MHP Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varlı ise konuşmalarında Türkiye Kamu’senin önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, bu Kurumun Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş, tarafından kurulduğunu söyledi . Muharrem Varlı , “Dünyanın illet bir hastalıkla ücadele ettiğnin altını çizen Varlı,böyle bir süreçte bir birimizin kıymetini bilelim eğer biz bir birimizin kıymetini bilirsek her millet bize gıptayla bakar. “dedi . CHP ve onun ortakları olan İP ve HDP’yi çok sert sözlerle eleştiren Varlı, Türkiye’de ekonomik kriz varmış gibi yaygara koparan zillet ittifakının gazına gelmemelerini söyledi. Son Günlerde yapılan zamlarla ilgili açıklama yapan Varlı, Hükümetin bununla ilgili  2022 yılında önlemini aldıklarını söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.