Türk Müziği Ses Yarışması İl Elemeleri Yüreğir Gençlik Merkezinde Tamamlandı

Sanat Yayın: 14 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 14.03.2020 11:04:36
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
349 okunma
Google News

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye geneli “Sahne Sırası Sende” sloganıyla Gençlik Merkezleri Arası düzenlediği, Yüreğir Gençlik Merkezi’nin ev sahipliğini yaptığı Türk Müziği Ses Yarışması il elemeleri Yüreğir Gençlik Merkezi'nin çok amaçlı spor salonumuzda tamamlandı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Türk Müziği Ses Yarışması Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin’in açılış konuşması ve genç şarkıcıları tebrik etmesiyle başladı. Sahnede yerini alan genç sanatçılar sırasıyla eserlerini seslendirdiler.

 

Jüri oylamalarıyla Türk Müziği Ses Yarışması özgün müzik, solo kız ve solo erkek, popüler müzik kız ve erkek kategorilerinde derece alan gençler belirlenim plaket ve katılım belgeleri takdim edildi. Program gençlik merkezi personelleri, jüri üyeleri, yarışmacılar ve misafirlerin anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.