Turaç’tan süper hamle!

Klip çekimleri devam eden “Adanalıyık, Allahınadamıyık” adlı şarkısı, büyük sükse yapacak.

Sanat Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 10:12:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
494 okunma
Google News

Adana’nın sevilen mahalli sanatçılarından Ali Turaç (Yetim Ali) iki yeni eseriyle sezona damga koymaya hazırlanıyor. İlki hareketli ikincisi de damar şarkı olmak üzere iki yeni eserle, süper hamle yapmaya hazırlanan Ali Turaç; “Yaşadığım, nefes aldığım, doyduğum bu kentin tanıtımına katkı koyacağına inandığım, ses getirecek olan ‘Adanalıyık, Allahınadamıyık’ adlı şarkımla, listeleri zorlayacağıma inanıyorum. Söz-Müzik Kemal İlbey’in yaptığı Kasetçi Kerim’in yapımcılığında ses getirecek olan bu şarkımın Stüdyo ve Klip yönetmenliğini Bülent Bapir yapacak. Önümüzdeki günlerde sosyal medyada yayınlanacak olan klibimde Adana’mızın kültürel yaşamını ve tarihsel-görsel zenginliğini yansıtmaya çalışacağız. Özellikle ‘Adanalıyık, AllahınAdamıyık’ adlı şarkımın patlama yapacağına, her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte dinleneceğine inanıyorum. Bu şarkım; insanları coşturacak ve adeta yerinde oynatacak” dedi.

İlk kez kendisinin okuduğu ‘Adanayagidek mi’ şarkısının ilerleyen dönemde ülke genelinde ses getirdiğini ifade eden Ali Turaç, yeni şarkısının da bu anlamda herkesi kucaklayacak ve herkesin dilinde olacağını belirtti.

Ali Turaç; bu sezon türkü tarzında seslendireceği “Kendi kendime” adlı şarkısının; özellikle duygusallığına dikkat çekerek, “Sevip de sevilmeyen, aşk acısı çeken geniş bir kitleye hitap edeceğini söyledi. Kendi Kendime adlı eserin söz yazarlığını Selim Şavin’in, müziği ise Kemal İlbeyi’nin yaptığını belirten Ali Turaç, “Bu şarkım adeta benim hayatımı da anlatıyor. Bu şarkıda benim gibi bir çok insanın da kendisini bulacağına inanıyorum. Adeta damar şarkı özelliği taşıyan bu eserim kendi tarzında tüm sevenlerin dilinde olacaktır. Şu an klip çekimleri devam ediyor. Önümüzdeki günlerde gerek sosyal medya, gerek TV’lerde ve gerekse de radyolarda yer alacak. Ben Adanalı hemşehrilerimin bugüne kadar gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum. Bundan sonra da kendilerine layık olacak şekilde sanat hayatımı sürdüreceğim.

Bu kentin seçilmiş ve atanmış yetkilileri başta olmak üzere Adanalıların bana sahip çıkmalarını ve bu kentin tanıtımına katkı koyacağına inandığım şarkılarıma kendi kurum ve kuruluşlarında, görsel-işitsel ve yazılı basında da  yer vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.