SANATİN KALBİ 01 BURDA PGM’ DE “Mahşer-i Cümbüş” Adana’da Sanatseverlerle buluştu.

Kültür Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 11:36:52
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
420 okunma
Google News

Kentin kültür ve sanat anlayışına yeni bir ivme kazandıran Adana 01 Burda AVM Performans Gösteri Merkezigeleneksel Türk Tiyatrosu'nun en önemli özelliği olan doğaçlama geleneğini devam ettiren Mahşer-i Cümbüş oyununu Covid-19 önlemleri kapsamında Adana’da sanatseverlerle buluşturdu.

 

Kurulduğu günden bu yana birçok ilde gösteriler sergileyen ve festivallere katılan Mahşer-i Cümbüş oyuncuları,  sosyal mesafeli düzendeAdanalı sevenleriile bir araya geldi. Yoğun ilgi gören ve biletleri çok önceden tükenen oyunda, Mahşer-i Cümbüş oyuncuları yaptıkları doğaçlama performans ilegelen izleyicilerigüldürürken, sevenlerinden bol bol alkış aldı.

 

Performans Gösteri Merkezi yeni düzene göre dolu dolu devam ederken, birbirinden güzel etkinliklerle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. PGM Etkinlik takvimine www.01burdapgm.com web sitesinden veya 01 Burda mobil aplikasyonundan ulaşabilirsiniz

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.