“SADAKAT’TAN AYRILMADAN VE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

'Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye' için Cumhur İttifakı olarak MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ve emrinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, net konuştu.

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 23.11.2021 12:15:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
164 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, ''Genel Başkanımız, Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin Takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığına bir süre önce atandım. Cenabı Allah liderimize sadakat, kutlu davamıza hizmet etme noktasında bizleri mahcup etmesin inşallah.” Dedi.  Hayırlı olsun ziyaretine gelen Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Gökmen Oğur’a özel açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, Yüreğir’de her yerde , her gönülde olacaklarını söyledi.

“HER MAHALLEMİZDE , HER SOKAĞIMIZDA , HER VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNDE OLACAĞIZ”

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığına atandıktan sonra  İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaparak yol haritasını  belirlediklerini kaydeden Başkan Tamer Yücel, “ Davamıza, Teşkilatımıza, Adana'mıza ve Yüreğir'imize hayırlı hizmetleri yapabilmek için her daim birlik ve dayanışma içerisinde olacağız. Yüreğir’de ve Adana’mızda partimizin çıtasını daha yukarı seviyelere çıkartmak için daha çok  çalışacağız.  Her mahallemizde , her sokağımızda , her vatandaşımızın gönlünde olacağız.  Partimize  her ne sebeple küsen partililerimizin ayağına  giderek yapılması gereken ne ise gereğini yapacağız. Kırgınlıkları bir  kenara bırakarak Genel Başkanımız Sayın Dr.  Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ve emrinde hareket edeceğiz.” Dedi.

'HEDEF 2023, LİDER ÜLKE TÜRKİYE' İÇİN VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

'Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye' için Cumhur İttifakı olarak MHP Lideri Dr.  Devlet Bahçeli'nin liderliğinde ve emrinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Tamer Yücel, “Cumhur İttifakının bir parçası olan partimizin Yüreğir’deki temsilcisi olarak Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere ortağımız olan AK  Partili kadrolar ile Genel Başkanımız Sayın Dr.  Devlet Bahçeli ve parti büyüklerimizin talimatları doğrultusunda birlik ve dayanışma içerisinde olacağız. Allah'a şükür  bizlerin fikirleri temiz, hedefimiz temiz; siyasetimiz temiz. Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğinde 'Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye' için çalışırken, tüm vatandaşlarımızı da bu milli hedefe destek olmaya çağırıyoruz" diye konuştu

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.