Milli Beka Hareketi ‘nden Lütfü Türkkan'a Şuç duyusu

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve Milli Beka Hareketi ailesi Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı esefle kınayarak suç duyurusunda bulundu.

Yaşam Yayın: 14 Kasım 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.11.2021 10:30:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
427 okunma
Google News

Milli Beka Hareketi  Genel Başkanı Murat Şahin ve  Milli Beka  Hareketi  mensupları Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında Bakırköy Adliyesi'nde suç duyurusunda bulundu.   Çok sayıda Milli Beka  Hareketi  mensupları  Adliye önünde şehit ve gaziler için saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

"BİZ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK ÜZERE YEMİN ETMİŞ TÜRKİYE SEVDALILARIYIZ”

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Türkkan'ın, 1997'de şehit düşen İsa Gümren'in ağabeyi Tahir Gümren'e küfretmesini kınadı. Bütün şehit ve gazi aileleri adına Lütfü Türkkan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Şahin, "Biz her zaman olduğu gibi şehitlerimize sahip çıkmak üzere yemin etmiş Türkiye sevdalılarıyız. Bu mesele bir parti meselesi değildir." dedi. Açıklamanın ardından, Şahin ve beraberindeki grup adliye binasına girerek hazırladıkları dilekçeyi Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.

“MİLLİ BEKA HAREKETİ  ADANA  İL BAŞKANLIĞI OLARAK GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDA VE EMRİNDEYİZ”

Milli Beka Hareketi  Genel Başkan Başdanışmanı   Adana İl Başkanı Samet Apak,  ise Bingöl'de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında Bakırköy Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunulmasını  takdirle karşıladıklarını belirtti. Milli Beka Hareketi  Adana İl Başkanlığı  olarak Bingöl'de şehidin ağabeyine küfredilmesini esefle kınadıklarını  vurgulayan  Başkan Samet Apak, “ Milli Beka Hareketi Adana İl Başkanlığı  olarak durmadan yorulmadan gece gündüz demeden Cumhurbaşkanı'mız  Sn. Recep Tayyip Erdoğan Ve Türkmen Beyimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin ortak yürütmüş oldukları cumhur ittifakını sonuna kadar destekleyip yanlarında olacağız. Milli Beka Hareketi  Genel Başkanımız Sn. Murat Şahin'in izinden giderek Hedef 2023  Kızılelma , Devlet-İ Ebed Müddet  diyerek vatanımız milletimiz devletimiz ve kutlu davamız için çalışacağız.  Milli Beka Hareketi  Genel Başkanımız Sn. Murat Şahin ile birlikte DEVLET-İ EBED MÜDDET yolunda vatanımız devletimiz milletimiz için çalışmak bizim için onur ve gururdur . Şehidimize ,şühedamıza karşı yapılanları kabul etmeyip meydanlara koşan cesur ve yiğit genel başkan herkese nasip olmaz.  Allah ( c.c). yar ve yardımcınız olsun .  Milli Beka Hareketi  Adana İl Başkanlığı İl ve İlçe Başkanlıklarımız olarak Sayın Genel Başkanımız Murat Şahin’in emir ve görüşlerini bekliyoruz.  sizlerle  gurur duyuyoruz . Sevgi saygılarımızı  sunarım “ diye konuştu.      

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.