Milli Beka Hareketi’nden Adana’da görkemli açılış

Milli Beka Hareketi Adana İl Başkanlığı'nın açılışı töreni ; Devlet aşığı Millet sevdalısı Ülkü ve Ülke sevdalısı bir Genel Başkan Murat Şahin, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla heyecanlı ve coşkulu şekilde yapıldı.

Yaşam Yayın: 13 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 13.11.2021 00:14:26
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
1042 okunma
Google News

Milli Beka Hareketi Adana  İl Başkanlığı'nın açılışı Devlet aşığı Millet sevdalısı Ülkü ve Ülke sevdalısı bir Genel Başkan Murat Şahin, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere çoksayıda seçkin davetlinin  katılımıyla gerçekleştirildi. 2018 Yılında kurulan ve 81 ilde çalışmalarına devam eden Milli Beka Hareketi'nin İl Başkanlığının açılışı öncesi Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve beraberindeki heyet  Adana İl Başkanlığı açılışı için  geldiği Adana'da görkemli bir şekilde karşılandı.

YOĞUN KATILIM  YAŞANDI

Açılış Törenine;  Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Genel Merkez Sözcüsü Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Onur İşgüven, Genel Sekreter Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Şahin Yazan, Gençlik kolları Genel Başkanı Abdulkadir Kaplan, Genel Merkez  Kadın Kolları Başkanı Arzu Kurnaz,  Genel Merkez Teşkilat  Başkan Yardımcısı Hatay İl Başkanı Sevilay Terlik, Genel Merkez Siyasi İşler Komisyon Başkanı  Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Ferhat Gökdoğan,   Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi MKYK Üyesi Yunus Gümüş alan, Ar - Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi  ve  Ferhan Şallı,  çok sayıda Genel Merkez Üyeler i katıldı.

 “DEVLETİMİZİN HER TÜRLÜ YANINDA VE EMRİNDEYİZ”

Şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunmasıyla gerçekleştirilen açılış merasiminde Genel Başkan Baş Danışmanı ve     Adana İl Başkanı  Samet Apak, açılış törenine katılan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve beraberindeki  heyete  plaket vererek  Merkez Yürütme Kurulu Üyelerine  teşekkür etti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Milliyetçi Hareket Partisi Genel  Başkanı Devlet Bahçeli’nin    her zaman  yanında   olduklarını  hatırlatan Genel Başkan Baş Danışmanı ve     Adana İl Başkanı  Samet Apak , " Bizler, Cumhurbaşkanımız  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ,  Milliyetçi Hareket Partisi Genel  Başkanı Devlet Bahçeli’nin    her zaman  yanındayız.  Yanında olmaya devam edeceğiz. İnandığımız değerler çerçevesinde halkımıza en iyi şekilde yararlanmak için bu davaya baş koyduk. İl Başkanlığı açılışımız Adana halkına hayırlı uğurlu olsun. Allah'ına gurban Adanalı diyerek mücadelemize en güzel şekilde başlamış olduk"  diye konuştu.  Samet Apak,"Devletimize destek verme zamanıdır, gençlerimiz bu coğrafyalarda 10 sene önce yollarda yürümenin esnafların dükkanlarını açmasının karayollarında da araçların geçmesinin ne kadar zor olduklarını bilmiyorlar. Şu an buralarda huzur var, mutluluk var terör örgütlerine taviz ve fırsat vermeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel  Başkanı Devlet Bahçeli’ye  teşekkür ediyoruz. Onların yanında olmak, vatan ve millet vazifemizdir.  Milli Beka Hareketi olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımla 2023’e kadar sahadayız. Gençlerimize geçmişin sıkıntılarını hep birlikte anlatacağız" dedi.

"VAKİT BİR VE BİRLİK OLMA VAKTİDİR”

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin'in büyük bir coşku ve alkışlar eşliğinde davet edildiği kürsüde; 2018 yılında kurulan Türkiye Milli Beka Hareketi'nin iller bazında oluşumlarını tamamlayarak artık kongre sürecine girmiş bulunduğunu kaydederek, "Vakit bir ve birlik olma vaktidir. Ülkemizi bozguna uğratmak, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan iç ve dış nifak yuvalarına fırsat vermemeliyiz. Milli Beka Hareketi olarak Milli ve Manevi değerlerimize sahip çıkmak Ülkemize ve ülkülerimize sımsıkı sarılmak vatan ve millet savunmasında elimizden ne geliyorsa yapmak için il il ilçe ilçe dolaşıyoruz. Milletin hür iradesini katletmeye çalışan kim olursa olsun bizleri karşısında bulacaktır. Milli Beka Hareketi teşkilatları yüzbinlerce neferi ile halkın oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanının ve cumhur ittifakının yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.