MHP’DE YILDIRAY ŞENER RAHATSIZLIĞI

MHP YÜREĞİR İLÇE BAŞKANI YILDIRAY ŞENER GÖREVDEN ALINMASI İÇİN GENEL MERKEZ DÜĞMEYE BASTI

Siyaset Yayın: 07 Ekim 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 07.10.2020 10:11:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
680 okunma
Google News

MHP Adana Milletvekili'nin bahsi geçen merkez ilçe başkanının görevden alınması noktasında ısrarcı olduğu öğrenildi. Siyasi kulislerde konuşulan iddialara göre  ;26 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilen MHP Adana İl Kongresi'nde mevcut il başkanı Bünyamin Avcı ve eski il başkanlarından Mustafa İzgioğlu adaylık için yarışmış ve Avcı yeniden seçilerek güven tazelemişti.

KONGRENİN YANKISI ANKARA'DAN DUYULDU

Adana İl Olağan Kongresi'ne MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın da katılarak divan başkanlığı yapmıştı. Demokrasi havasının etkin olduğu kongre öncesinde Avcı ve İzgioğlu'na desteğini açıklayan ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri dikkat çekmişti. edindiği bilgilere ve siyasi kulislerde söylenen iddialara göre, kongre öncesinde desteklerini açıklayan Yüreğir ilçe Başkanı ilçe Yıldıray Şener’in görevden alınmasının MHP Genel Merkezi'nde gündeme getirildiği,  Adana’nın gülen yüzü Toparlayıcı gücü Muharrem Varlı’nın da geçen merkez ilçe başkanının görevden alınması noktasında ısrarcı olduğu ; Yıldıray Şener’in Ocak veya Mart ayında görevden alınacağı gelen bilgiler arasında . 2023 Seçimleri için Feke’den İlçe Belediye Başkan adaylığı için şimdiden nabız yoklayan Şener’in İlçe Başkanlığından buyana başarısız olduğu ve parti oylarının da çok düşmesi de Genel merkezin gözünden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.