“HER FABRİKA BİR KALEDİR”

Plastik ve Geri Dönüşüm sektörüyle alakalı en büyük sorun olan 1. sınıf ruhsat problemini çözmek için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ekibi harekete geçti.

Ekonomi Yayın: 04 Kasım 2021 - Perşembe - Güncelleme: 04.11.2021 12:12:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
434 okunma
Google News

Plastik ve Geri Dönüşüm sektörüyle alakalı en büyük sorun olan 1. sınıf ruhsat problemini çözmek için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ekibi harekete geçti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatıyla Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Rüçhan İlvan, Adana Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliğine bağlı olan Hurdacılar Esnaf Oda Başkanı Kemal Deniz ve  Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı  Hasan Deda Büyüköztürk, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Nihat Sarraf Ruhsat Müdürü Duygu Argunşah  İtfaiye Ruhsat Müdürü Hüseyin Gelmez bir araya gelerek soruna çözüm aradı. Yapılan Görüşmelerin önemine değinen Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Rüçhan İlvan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Her Fabrika Bir Kaledir”  vecizesi hatırlattı. Rüçhan İlvan, “Yapılan görüşmeler plastikçiler ve geri dönüşümcüler açısından çok yararlı geçmiş olup tüm site sahipleri Başkan  Zeydan başkana ve emeği geçen herkese teşekkür etti.” Dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.