Genç Parti’den Adana’da Cumhuriyet bayramı duyarlılığı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl dönümünde Adana şehir merkezini afişler ile donatan Genç Parti Adana’da örnek davranış sergiledi.

Siyaset Yayın: 30 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 30.10.2020 02:56:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
641 okunma
Google News

Genç Parti Adana İl Başkanlığı , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. Yıl dönümü nedeniyle vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlamak amacıyla kentin bir çok yerini afişlerle donattı.  Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan’ın imzasını taşıyan afişleri Genç Adana İl Başkanı Yusuf Arslan, Genç Parti Seyhan İlçe Başkanı Mehmet Ayman,Genç Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hüseyin Uçar, Genç Parti Çukurova İlçe Başkanı Sabiha Özdemir ve beraberindeki partililer şehrin muhtelif yerlerine asarak yüreklerde cumhuriyet sevgisini yaşatma gayretinde oldu.  Genç Partililerin bu davranışı ise  vatandaşların beğenisini kazandı.

.

“SEN… BEN… BİZ… TÜRKİYE’YİZ…”
 

Genç Parti Kurucu Genel       Başkanı Cem Uzan, Genç Parti Genel Başkanı Murat Hakan Uzan’ın selamlarını tüm vatandaşlara ileten  Genç Adana İl Başkanı Yusuf Arslan, Genç Parti Adana  il Başkanı Yusuf Arslan, Adana halkı başta olmak üzere  tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. Yılını büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Yusuf Arslan”, Destansı mücadele sonunda “egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi üzerine kurulan cumhuriyetimizi kutluyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına  şükranlarımızı sunuyoruz.  dedi.

“GEÇMİŞİ ASLA UNUTMADAN BUGÜNE VE GELECEĞE HIZLI BAKABİLEN BİR SİYASİ PARTİYİZ”

Genç Parti’nin Türkiye’ye ulaşmanın özlemi, sevdası ve idealiyle kurulmuş, Devletin ve Milletin menfaatlerini birinci öncelik olduğunu temel şart kabul eden, geçmişi asla unutmadan bugüne ve geleceğe hızlı bakabilen bir siyasi parti olduğuna dikkat çeken Yusuf Arslan, “ Bütün vatandaşlarını din, dil, mezhep, cinsiyet, ırk, medeni hal, siyasi tercih, gelir ve yerleşim özelliklerine bakmaksızın eşit kabul eden bir Türkiye’de;  çocuklarına, yarın, istedikleri eğitimi alabilecekleri, istedikleri alanda ilerleyebilecekleri, istedikleri işte çalışabilecekleri, istedikleri yerde yaşayabilecekleri ortam ve şartları bugünden hazırlamayı yükümlülük sayan bir anlayışa  hakimiz.   Kendi üretmeyi hedefleyen, bütün dünyayla sınai, ticari, sosyal ve kültürel alışverişe sonuna kadar açık olan, bu anlamda yalnızcılığı reddeden bir Türkiye’de kendi öz kaynaklarından mutlak yararlanma amaç ve hedefine sahip, bu uğurda geçirilen kayıp zamana birinci derecede ciddi sorun gözüyle bakan bir Türkiye’yiz. Devletinin ve Milletinin menfaatlerini doğru tespit eden, bu menfaatlerin kaybedilmesi, ertelenmesi ve zedelenmesine tahammülsüz bir Türkiye için biz buradayız. “ diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.