Fenomen Ali abi ; Güzel Parti'de

Ekranların fenomen sanatçısı Ali Çığcı ; Güzel Parti’de siyasi çalışmalarına devam etme kararı aldı

Siyaset Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 19:24:14
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1904 okunma
Google News

Özel Haber : Hüseyin Yetiş – Onur Altmışkan

Türk siyasi hayatına  merhaba diyen Güzel Parti teşkilatlanma  çalışmalarına devam ediyor. FOX TV’de  bir süre önce ekranlara gelen ;   Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu tarafından hazırlanıp sunulan “İlk Buluşma “programında  herkesin  severek izledikleri ünlü sanatçı  merhum  Müslüm Gürses'e benzerliği ve giydiği parlak kıyafetler ile  dikkat çekip fenomen olan sevilen ve sayılan  aktör  Ali   Çığcı Güzel Parti’de  siyasi çalışmalarına devam erme kararı aldı.

TERCİHİNİ GÜZEL PARTİ’DEN YANA KULLANDI

Genel Başkanlığını Hüseyin  Akbulut’un  ; Genel başkan Yardımcılığı görevini  Şaban Bek’in yaptığı Güzel Parti’nin Osmaniye İl Başkanlığı görevine atanan Ali Çığcı , Güzel Parti’te katılma gerekçesini ise Güzel Parti’nin   toplumun  insanları ayrıştırmadan, ötekileştirmeden din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin insanların refah seviyelerini yükseltmek adına çalışması  olarak açıkladı.

“YARINLARIMIZ  BUGÜNLERİMİZDEN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut  ve Genel Başkan Yardımcısı  Şaban Bek ile birlikte siyasi çalışmalarda bulunmaktan  memnun olacağını ifade eden Ali Çığcı, “Amacımız Türkiye'de ezilen halkların sesi olabilmek. Maalesef bir çok siyasi parti günümüzde bütün sorunları televizyonlardan izliyorlar. Halkın yanında değiller.En büyük projem gelir dağılımındaki adaletsizlik. Eğer bu adalet sağlanırsa Türkiye'de fakir kalmaz. Ama insanlar sürekli fakirleştiriliyor, muhtaç duruma düşürülüyor. Bir insan neden makarna veya bir koli erzağa, kömüre muhtaç kalsın. Çünkü biz halkız, halkın derdini kederini bizden iyi bilen başka kimse yok. Nasıl çözüm getireceğini de bilen yok. *Herkes güzele aşık, güzeli ister. Sloganımız Yarınlarımız bugünlerimizden çok daha güzel olacak. Birbirine uyumlu oldu, bizim de içimize sindi. İnsanlarımızın dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun tüm Türkiye sevdalısı olan bizleribağırlarına basacaklardır. “dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.