“Amatörleri düşünmeyen bir ASKF istemiyoruz”

Pandemi döneminde Mersin ASKF’nin girişimleri sonucu belediyeler kulüplere nakdi destekte bulunurken, Adana ASKF’nin duyarsızlığına kulüplerden sert tepki:

Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 11:24:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
232 okunma
Google News

Mersin ASKF’nin girişimleri sonucu kulüplere belediyelerden nakdi destek sağlanırken, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulunun duyarsız kaldığını belirten kulüpler, “Bizlerin sorunları ile ilgilenmeyen, bizi düşünmeyen bir ASKF istemiyoruz. Acilen istifa edin” diyerek tepki gösterdiler.

 

AMATÖRLERİ UNUTTUNUZ, KOLTUK DERDİNDESİNİZ

Ankara ile Mersin ASKF’nin amatörler için sürekli proje üreterek, destek konusunda çalışmasının yanı sıra Adana ASKF’nin hiçbir şey yapmadığını belirten kulüp yetkilileri,

" 8 aydır hiçbir şey yapmadan evlerimizde yatıyoruz. Bizim ihtiyaçlarımız var. Herkesin bakmakla yükümlü olduğu ailesi var. Hepimiz dardayız ve zordayız. Artık bütün dünya pandemi ile yaşamayı öğrenecek. Bütün tedbirlerimizi alacağız ve dikkat edeceğiz. Tek isteğimiz işlerimize geri dönmemiz. Yapacak başka hiçbir işimiz yok. Birer eğitim kurumu görevi yapan kulüplerimize, yapılacak bu katkı ve destekler kapılarına kilit vurulmaktan kurtaracaktır. Aylardır hiçbir şey yapmayan ve sadece seçim derdine düşen Adana ASKF birazda komşu ilimiz Mersin’i örnek alsın. 3 yıldır amatörler için bir şey yapmayan ve seçimden başka düşüncesi olmayan, biz amatörlerin sorunları ile ilgilenmeyen bir ASKF istemiyoruz. Başkan Ahmet Bozan ve yönetim kurulu acilen istifa etsinler” diyerek tepkilerini dile getirdiler..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.