ADANA’DA PES DEDİRTECEK BÜYÜK VURGUN İDDİALARI

İddialara göre Adana’da büyük vurgun yapıldığı ve vurgun yaptığı iddia edilen ADAHAN TURUZİM’İN oğlu K.B’nın büyük vurgun yaptığını iddia eden ve gazetemize ziyarete gelerek bir çok iddialarda bulunan Veli Gökhan Alevkan, çok çarpıcı iddialarda bulundu. Veli Gökhan Alevkan, Adana’nın Tanınmış ailelerinden M. A. Turuzim’in sahibinin oğlu olduğu iddia edilen kişi tarafından dolandırıldıklarını açıkladı.

Yaşam Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 11:56:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
998 okunma
Google News

İddia sahibi olan Veli Gökhan Alevkan, K.B. adlı şahsın babası tarafından büyük yeni yatırımlar yapacağını söyleyerek paraya sıkıştığını , aramızdaki dostluktan dolayı kendini kırmayıp bir miktar borç verdiğini ve Ticaret Odasının sayman yönetim kurulu üyesi M.B. oğlu olan bu arkadaş tarafından ben başta olmak üzere Adana’da pek çok esnaftan para , ev, araba satın alarak çeşitli faaliyetlerde kullandığını ve bizim gibi garibanları dolandırarak kaçtığını öğrendim.

Önemli iddialarda bulunan Veli Gökhan Alevkan, Ticaret odasının saymanı sn. M.B.’nın varisi olan K.B. nın babasınında lojistik ve maddi desteği ile evini taşıyarak kaçtığını iddia eden Alevkan, Böylesine önemli bir makamda olan bir babaya yakışan oğlunun hatasını örtmektir. Fakat dolandırıcının babası refkles olarak oğlunu kaçırıp bizler gibi alacaklı olan tacir ve esnafları polise giderek şikayet ederim benimle görüşmeyin ben oğlumu evlatlıktan red ettim diyerek tehdit ettiğini söyleyen ve önemli iddialarda bulunan Alevkan, avukat tutup mahkemeye verecek paramız bile kalmadı. Adanalı milyarderler bizim gibi garibanları dolandırıp kaçtı. İntiharın eşiğine geldim. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum diyen ve önemli vurgun iddialarından bulunan Veli Gökhan Alevkan’ın önemli vurgun iddialarına yetkililerin duyarlı yaklaşacaklarını ümit ediyoruz….

İŞTE İDDİALARI DİLE GETİREN AÇIKLAMA

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.